Medewerkers

Afbeelding: IMG_3443

We zijn flink aan het uitbreiden! Onze nieuwste aanwinst is Michael Chan, die aan de slag gaat als buitendienstbedewerker binnen ons professionele, en natuurlijk super leuke en gezellige team. Komen wij regelmatig bij u langs voor de glasbewassing, gevelreiniging of specialistische reiniging, dan is de kans aanwezig dat u Michael een keer bij u voorbij ziet komen. We wensen Michael veel succes!

Benieuwd wie er binnenkort nog meer ons team komen versterken? Houd dan onze pagina in de gaten!

Afbeelding: DSC_0445 klein

Jeanette Wilterdink (objectleiding) voelt zich prima bij de spirit van TipTop waar zij zich nu al weer 12,5 jaar met 110% voor inzet “De mensen zijn flexibel en schakelen hier snel. Dat is heel prettig. Werkvloer of kantoor er heerst altijd een prettige sfeer en we hebben  veel voor elkaar over".

Afbeelding: vincent

Vincent Klein Holkenborg (buitendienst) staat dag en nacht voor TipTop klaar een harde werker en niks is hem te gek. " Mijn werkzaamheden zijn heel breed en bestaan uit allerlei werkzaamheden op het gebied van schoonmaak. Geen dag is het zelfde en dat voelt heel prettig.

Ik heb het super naar mijn zin bij TipTop. Al jaren vormen we samen een prettig samenwerkend team".

Afbeelding: anja

Anja Bensink (interieurverzorgster) werkt alweer 7,5 jaar bij TipTop een nette en secure werkster. "Ik  kom al jaren vast bij verschillende opdrachtgevers. TipTop is een mooi bedrijf om voor te werken, fijne collega’s een gemoedelijke sfeer. Ik hoop er nog lang te blijven".