Schoonmaakbedrijf Doetinchem

TipTop Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Doetinchem. Maak kennis met onze professionals; het beste schoonmaakbedrijf van de Achterhoek. Met een zeer uitgebreid dienstenaanbod voor zowel particulieren als bedrijven, zijn wij marktleider in Doetinchem en omstreken.

Ons professionele team staat met passie en gedrevenheid voor u klaar om uw schoonmaakwerk uit handen te nemen. Door intensief contact met onze opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vervuld en ook blijven. Integriteit en vertrouwen zijn voor ons erg belangrijk.

Schoonmaakdiensten

Ons dienstenaanbod is erg divers, voor elke klus hebben wij een professional die voor u aan de slag kan gaan. Wij voeren elke klus zorgvuldig uit en zijn we uitgerust met de juiste benodigdheden zodat we elke klus effectief en veilig kunnen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in o.a.:

Elke klus gaat gepaard met een vakkundige analyse van de situatie en een advies over hoe we uw objecten zowel zichtbaar als onzichtbaar schoon kunnen maken. Vraag voor een deskundig advies een vrijblijvende offerte aan.

Opdrachtgevers in de regio

Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers in de regio Doetinchem met uiteenlopende diensten. Met trots werken wij o.a. voor:

  • Slingeland Ziekenhuis
  • Sportmedx
  • Westerveld en Vossers
  • Van Silfhout
  • Vakantiepark de Twee Bruggen
  • Rabobank Achterhoek-Oost

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact, wij staan altijd voor u klaar.

Vertrouwd schoonmaakbedrijf

Onze professionals werken met passie en gedrevenheid en hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Korte lijnen en directe communicatie vinden wij erg prettig, en zullen er dan ook alles aan doen om deze relatie met u op te bouwen.

TipTop Schoonmaakdiensten is in de regio Achterhoek al jarenlang een bekend gezicht. We zijn partner van diverse organisaties, sportclubs en evenementen in de Achterhoek waar we ons hard voor inzetten. Zij vertrouwen al jaren in op onze expertise.

Wij helpen u graag bij het meedenken over de klus om het beste uit onze samenwerking te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen we voor een beter resultaat.

Direct een afspraak maken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.