Schoonmaakbedrijf Lichtenvoorde

TipTop Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf in Lichtenvoorde dat al jarenlange ervaring heeft op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn marktleider in de Achterhoek met een uitgebreid dienstaanbod. Ons team van professionals staat voor u klaar om uw schoonmaakonderhoud uit handen te nemen.

Wij werken met passie en gedrevenheid voor onze opdrachtgevers, door intensief contact zorgen we er voor dat uw wensen vervuld worden en ook blijven. Wij zijn werkzaam in de Achterhoek met vestigingen in Winterswijk en Lichtenvoorde. Met trots werken wij voor o.a. Rabobank Achterhoek-Oost, Vakantiepark de Tweebruggen en Streekziekenhuis Koningin Beatrix.

Onze Diensten

Ons team van professionals verrichten diverse schoonmaakwerkzaaheden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in onder andere:

Onze professionals gaan geen schoonmaak-uitdaging uit de weg. Dankzij hun vakkundige analyse en inventarisatie van uw objecten zijn ze in staat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil schoon te maken.

Op zoek naar een vertrouwd schoonmaakbedrijf?

Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en onze professionals werken met passie en gedrevenheid. Wij streven altijd naar korte en direct communicatie, geen gedoe dus! In de Achterhoek zijn wij al jarenlang bekend als het beste schoonmaakteam van de Achterhoek. Wij zijn partner van diverse organisaties, sportclubs en evenementen in de Achterhoek, zij kiezen al jaren voor onze expertise. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten en samenwerking te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat.