Glasbewassing voor een glashelder resultaat

Glasbewassing is een specialistische dienstverlening die zeker niet vergeten mag worden in het algemene onderhoud van uw bedrijfspand. Schone ramen verhogen namelijk de uitstraling van uw bedrijfspand, dus ook uw bedrijf. Schoongewassen glas verlengt daarnaast ook nog de levensduur van uw ramen en kozijnen.

Wilt u ook TipTop schone ramen door een professionele glazenwasser? Wij ontzorgen u bij het verzorgen van de glasbewassing, zowel binnen als buiten en gevel. Laat u adviseren over de frequentie, afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en ligging van de gevel. Dit speelt namelijk een belangrijke rol in de frequentie waarin de glasbewassing dient plaats te vinden. Wist u trouwens dat een gevel op het westen viezer wordt dan een oostgevel? Dit alles heeft te maken met de wind en regen die in Nederland vaak uit het westen komt.

Glazenwasser in de Achterhoek

Onze schoonmaakprofessionals maken gebruik van moderne en innoverende gereedschappen en eigen hoogwerkers om u zo efficiënt en veilig van dienst te kunnen zijn. Voor plaatsen die moeilijk te bereiken zijn hebben wij autohoogwerkers in ons wagenpark. Hierdoor kunnen wij flexibel en veilig werken tot een hoogte van 18 mtr.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing. Samen met de opdrachtgever kijken wij altijd naar de juiste oplossing, frequentie en werkrooster. Wij houden rekening met de beschikbare schoonmaaktijden, alarmsystemen en werkroosters. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de tijden waarop wij onze expertise verrichten, namelijk glasbewassing.

Glazenwasser Doetinchem

Bent u opzoek naar een professionele glazenwasser in Doetinchem? Dan bent u bij TipTop Schoonmaakdiensten bij het juiste adres! Ons werkgebied is de regio Achterhoek, zo kunnen wij het contact met onze opdrachtgevers goed en persoonlijk onderhouden. Wij staan namelijk voor direct en korte communicatie, wel zo prettig! Naast glasbewassing hebben wij nog vele andere diensten in ons dienstenaanbod. Denk bijvoorbeeld aan regulier schoonmaakonderhoud, dit kan prima in combinatie met glasbewassing uitgevoerd worden.

Professioneel materieel

In sommige gevallen is glasbewassing risicovol werk. Dit beperken wij door gebruik te maken van professioneel materieel en geschoolde professionals. Wij maken gebruik van telescopische oplossingen waardoor de veiligheid gewaarborgd kan worden. Door deze oplossing hebben wij een reikwijdte van meer dan 14 meter vanaf de grond, hierdoor worden ook moeilijk bereikbare plekken TipTop schoon!   

Afbeelding: denise-tiptop

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd of TipTop Schoonmaakdiensten de juiste partij is voor u? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor het beste resultaat. Kies voor onze glasbewassing, vele zijn u al voor gegaan. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.