Schoorsteenvegen

Regulier onderhoud aan uw schoorsteen is zeer belangrijk. Maakt u regelmatig gebruik van uw kachel? Voorkom gezondheidsproblemen of zelfs levensgevaarlijke situaties door uw schoorsteen regelmatig te laten vegen door één van onze schoorsteenvegers. De brandverzekering stelt steeds vaker eisen rondom het tijdig vegen van uw schoorsteen, dus wees alert en laat uw schoorsteen optijd vegen.

We zien dat er jaarlijks weer tientallen schoorsteenbranden ontstaan door slecht onderhoud aan de schoorsteen. Voorkom deze nare gevolgen en blijf genieten van uw kachel, kies nu voor onze professionele aanpak.

Hoe vaak laten schoorsteenvegen?

Dit ligt geheel aan hoe vaak u uw kachel gebruikt, de vochtigheid van het hout en het stookgedrag. Heel simpel gezegd, hoe vaker u stookt, hoe vaker u de schoorsteen moet laten vegen. Indien de kachel als hoofdverwarming gebruikt wordt, raden wij aan het minimaal twee maal per jaar te laten doen. Bij een sfeerkachel is één keer per jaar voldoende. Vraag na afloop van het onderhoud altijd even na hoeveel roet er uit de schoorsteen is gekomen, zo krijgt u een beeld van uw stookgedrag.

Professionele aanpak

Onze schoorsteenvegers zijn opgeleid, gecertificeerd en werken uitsluitend met de beste materialen. Wij beschikken over het juiste materieel om veilig onderhoud uit te kunnen voeren, denk hierbij aan een hoogwerker en professionele borstels, roetdekens en stofzuigers. Wij zorgen er voor dat uw woonkamer schoon en roetvrij achterblijft. Wij werken vlot, professioneel en goedkoop.

Aanvullend onderhoud

Naast het schoorsteenvegen zien wij vaak dat klanten ook direct kiezen voor aanvullend onderhoud rondom de schoorsteen. Denk hierbij aan dakgootreiniging, dakpanreiniging, schoorsteenrenovatie of dakgootreparatie. Indien u hier voor kiest kunnen wij deze werkzaamheden combineren, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze cruciale onderhoudswerkzaamheden.

Wat kost een reiniging?

Het professioneel laten reinigen van uw schoorsteen kan TipTop voor u uitvoeren voor een zeer scherp tarief. Eén van onze schoorsteenvegers zal op professionele wijze het onderhoud aan uw schoorsteen verrichten en zal hierbij zorgen dat de woonkamer schoon achtergelaten wordt.

Afbeelding: denise-tiptop

Direct een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Neemt dan contact met ons op of maak direct een afspraak. Voorkom problemen met uw schoorsteen en kies tijdig voor professioneel onderhoud van TipTop Schoonmaakdiensten!

Wij hebben een groot werkgebied in en rondom de Achterhoek en zitten gevestigd in Winterswijk.