Tapijtreiniging op maat

Bijna elke woning of bedrijfsomgeving heeft één of meerdere ruimtes voorzien van tapijt. Deze zachte vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende typen met gunstige eigenschappen voor een fijne en veilig werkomgeving. Tapijt is comfortabel, representatief en verhoogt de sfeer van een omgeving.

Ieder tapijt heeft echter wel het juiste onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot overtollig slijtage en oppervlakkige reiniging. Stofzuigen alleen is niet genoeg, kies daarom voor de specialistische aanpak van TipTop Schoonmaakdiensten. Hierdoor gaat uw tapijt niet alleen langer mee, ook de uitstraling van het tapijt krijgt een boost.

Werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten tapijten en hebben om die reden verschillende soorten methoden van reinigen. U kunt hierbij denken aan de sproei-extractie methode, maar ook aan de diepte-reinigingsmethode. Bent u op zoek naar tapijtreiniging op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Afbeelding: denise-tiptop

Snel een afspraak maken?

Wij zijn partner van diverse sportclubs en evenementen in de Achterhoek die kiezen voor onze tapijtreiniging. Wij helpen u graag bij het meedenken om het beste uit onze diensten te halen. Van planning tot kwaliteitscontrole, samen zorgen wij voor een beter resultaat. Kies voor onze tapijtreiniging, vele zijn u al voor gegaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.